onsdag, november 17, 2010

vi maler og vi maler og det blir så fint og flott...?

Jeg digger Torbjørn Egner-sanger og har hatt malesangen til Egner på hjernen de siste ukene. Sangen er skikkelig gla´sang. Jeg gleder meg til hver dag jeg skal på maleloftet for å male. Det er superkjekt å klisse med oljemaling! Maleriene er langt fra perfekte, men her er et lite innblikk i min hverdagsglede. Det er kjekt å lære nye teknikker og få nye utfordringer. Her er mitt første stilleben malt med oljemaling.  
...jeg kan ramse opp en haug jeg ikke er fornøyd med, men jeg lærer forhåpentligvis av mine feil :P
-isteden vil jeg heller vise et nærbilde av det jeg er fornøyd med. Nemlig rognebærene, selv om de havnet nesten utenfor nærbildet. Hi, hi ;o)
 Under  her er bildet av mitt første aktmaleri. Det var utrolig artig og utrolig vanskelig! Langt fra perfekt, og ikke ferdig. Jeg har kranglet litt med bakgrunnen (klarer ikke helt venne meg til mørke rotete bakgrunner, men tar det som en utfordring...) ....og denne gangen vi hadde akt skulle jeg ihvertfall få plass til beina så derfor er alt litt snodig plassert *fnis* (dere kan bla bakover i bloggen og finne bildet av akt med kulltegning. ...ene foten stikker utenfor bildet)  
På mandag får vi ny lærer, nye oppgaver og nye utfordringer. Jeg gleder meg masse til å male mer! Nå har jeg funnet frem akrylmalingen jeg har på loftet og tenker å kose meg litt hjemme også :o) Det blir ikke aktmaling, men kanskje en side i artjournalen min eller to? 
::
Jeg ønsker dere alle en god onsdag og god helg :o) 

5 kommentarer:

Eli sa...

Fine bilder :) Godt du koser deg med nye teknikker og utfordringer. Ha en fin uke videre :)

Ann Hedvig sa...

Kan ikke annet enn å si at jeg syntes du er super flink jeg Marie :o)

Hadde nok ikke fått til rognebæret jeg en gang...

Ha en fin uke videre :o)

klem

Lene S sa...

Ååå kan tenke meg du koser deg med dette Marie! Du har mange talenter :)


KLEM

Anne-Britt sa...

Dette kan du Marie :) Så bra du begynte på dette kurset så du fikk prøve oljemaling. Du er virkelig dyktig. Likte godt blomsten og vasen din :)

Aquarell sa...

Så flotte bilder! Du er skikkelig flink til å male, likte måten du har malt glassvasen på. :)Kjempeflott!