lørdag, november 20, 2010

pepperkakebyen

Tradisjonen tro lager vi pepperkakebyggverk til pepperkakebyen i Bergen
I år har vi laget kirke. 
 Ungene har fått pynte kirken helt fritt av det vi fant av snop i skapet....
I morgen reiser vi til pepperkakebyen med byggverket, og så blir det moro å besøke byen i desember og se om vi finner kirken vår igjen blandt alle de andre pepperkakebyggverkene. 
God helg :o)

9 kommentarer:

Lene S sa...

Så flott!! Flinke dere :) Vi kjøpte (ja kjøpte....) inn pepperkakedeig i går, her er det gemalen og jentene som står for "husbyggingen", jeg tar meg av de vanlige pepperkakene ;)

Pauline sa...

Flott byggverk, blir nok en fin pepperkakeby! :-)

"Romfortrivsel" sa...

Kjempefin kirke! Ja, Pepperkakebyen er flott. Jeg kjenner Kjersti som er den kreative sjelen bak Byen. Hun startet opp for veldig mange år siden og holder ennå på! (se intervju med henne på ba.no)
Det er kjempemoro å bygge peppekakehus. Hos oss er tradisjonen å pynte før jul, og nyttårsaften knuser vi huset med en hammer. Yngstemann er snart 15 her i huset, men tradisjonen skal følges. Hvert år!
Lykke til!

Aquarell sa...

Så superflott kirke dere har laget! :) Flott tradisjon med pepperkakebyen.

Ann Kristin sa...

Så gøy å være med på noe sånt;) Dere er så flinke!

Unknown sa...

Så utrilg flott pepperkakekirke, flinke jenter u har... :O)). Så flinke dere er til å delta med byggninger til pepperkakelandsbyen hvert eneste år. Håper jeg en gang får muligheten til å se den i RL, pepperkakelandsbyen alså!

Ønsker deg en strålende kveld!

Har sagt det før, og sier det gjerne igjen; blir alltid så inspirert når jeg besøker bloggen din!

klem

Ania sa...

For et koselig prosjekt :) Og ikke minst gøy for alle å gå rundt og lete etter sitt pepperkakehus :D *ønsker mer førjulstid neste år* :P

Anne-Britt sa...

Så koselig kirken ble. Og kjekt for jentene med tradisjonen. Tradisjoner er viktig. Må komme meg til pepperkakebyen og se byggverket deres :)

Jennys fire vegger sa...

Så koslig! Kirken ble kjempefin! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny