fredag, juni 05, 2009

Kunsthåndverksmarked i Bergen :)

I dag har jeg vært på kunsthåndtverksmarked i Bergen. Det var masse spennende å se og kjøpe. Noen gobiter havnet med meg hjem :) Jeg elsker slike markeder ♥ Jeg vil dra frem og reklamere litt for dagens favoritter :)

Anne K
Anne K lager fantastiske tekstilprodukter. Jeg liker godt stilen hennes og bruken av sitater i det hun lager, og jeg liker produksjonsfilosofien hennes.Kikk gjerne på hennes nettside og se⩽ http://www.annek.no/bildet er hentet fra www.annek.no
Snella og Petronella
Jeg bare DIGGER Snella og Petronella's knapper. De er bare så råkule!!!
Og litt stolt var jeg da jeg så at Snella&Petronella hadde tatt med et av mine bilder på standen sin på kunsthåndtverksmarkedet i Bergen :) Så om noen dere er innom Snella&Petronellas stand i morgen kan dere kikke gjennom bildene hennes og se bilde av Elisabethbamsen til Amalie ♥
Her er bilde av Lydia og venninnen som beundrer knappene og det var veeeeldig vanskelig å bare velge en knapp blandt alle de fiiiine knappene.
og så må jeg ta med ett bilde fra i ettermiddag. Lydia lånte kamera mitt og da jeg lastet inn bilder på datamaskinen fant jeg dette bildet :) Synes det er et bra bilde av mistesnuppa tatt av storesnuppa :)



Ha en fin kveld

...og til dere som bor i Bergen

vil jeg anbefale å stikke til sentrum i morgen på torgdag :)

3 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så herlig bilde av Amalie tatt av Lydia. Skjønner godt du måtte laste det opp;) Og så gøy at Snella&Petronella hadde bilde av Elisabethbamsen. Skjønner du føler deg litt stolt da;) Ha en toppers helg så sees vi plutselig.

Malin a.k.a. Boop sa...

Det var noen lekre funn du har gjort på messe! Skulle gjerne vært der, ser jeg. Fint bilde av jenta di :)

Ania sa...

Litt misunnelig!! Så ut som en kjempekjekk marked..som avsluttes nå ser jeg ja...jaja! :)