mandag, juni 08, 2009

litt ymse på en mandag :)

lørdag var vi i byen. Sentrum var stappfull med folk!! Amalie fikk vise Natasja Krabbe (Snella og Petronella) sin elisabethbamse som det var bilde av på standen hennes :) En stolt liten jente :)Vi hadde en fin dag i byen.Søndag ble babytore døpt. Amalie fikk sitte på skuldrene til presten :) Veldig stas!! Sånn er det å ha en presteonkel :) Etter gudstjeneste i kirken hadde jeg invitert noen scrappedamer med familie. Noen kunne ikke komme av forskjellige grunner. Dere var savnet damer; Vibeche, Ellen og Gry!! Vi hadde en strålende dag i hagen. Eli, Sonja, Ania, Maren og AnneBritt kom, noen med famile og noen uten :) Veldig koselig!!!
Ungene koste seg masse :)
Sondre viser meg ivrig en larve :)
bildene fra scrappegrillingsen er tatt av Ania. Dere kan se flere bilder på hennes blog.
Det var en flotters kalotters helg fra ende til annen :)

4 kommentarer:

Eli sa...

En herlig dag - tusen takk enda en gang :) Digget det ene bildet av deg og Sondre med larven; gutten ser jo helt gal ut i øynene *ler* Godt du ikke la det ut da ;) Skjønner at det var stas med Elisabethbamsen på standen; ekstra moro når sånt noe skjer :) Klem, E

Ania sa...

*fnis* digger prestebildet sånn :D Og ja, tusen takk for gårsdagen - ungene mine ville slettes ikke gå, og småstressa som jeg var fikk de ikke sagt farvell til de andre ungene heller :( Amalie syntes det var stor stas med Amalie og Lydia og kaninen og Adrian hadde det ikke mindre moro :D Håper vi kan gjenta dette om ikek alt for lenge :) *klem* :)

Aquarell sa...

Herlig med sommergrilling i hagen.:D

Maren sa...

Takk for meg!
Jeg hadde det så utrolig fantastisk vidunderlig! Alle de artige ungene .. :D :D (De voksne var også OK *fnis*)

DIGGER bildet av Amalie, både med presteonkel og bamsen. Herlige jenten :)