fredag, januar 23, 2009

Litt ymse syprosjekter

I dag har jeg sydd litt igjen :) Vibeche har vært bortom en tur på lunch så jeg ikke bare skulle snakke med symaskinen hele dagen *knis* Veldig koselig å ha deg her Vibeche :) Jeg digger dette svarte ullfiltstoffet fra Stoff og Stil. Snille Vibeche hadde med handleliste for meg på Stoff og Stil så jeg kunne sy den nå denne uken. Og sånn ble kåpen.
sjekk så kult "ullfilt med tråder"-stoff. De har det i mange lekre farger *sikle*Den kjolen under her sydde jeg i gårkveld. Jeg ble ikke helt fornøyd med den så jeg måtte sy en til i dag....detalj fra gårsdagens kjole. Jeg sydde ett hjerte midt bakpå ryggen.Dagens kjole er sydd delvis uten mønster og delvis etter fri fantasi... men sånn ble den. Jeg har gjort en skikkelig amatørfeil på denne kjolen *litt flau*. Tror jeg bare skal drite i feilen og la kjolen være sånn.... kan jo late som om det var veldig planlagt.

detalj fra kjolen. Knappene er fra Snella og Petronella. Så utrolig kule!! Jeg fikk ny ladning med knapper i posten i dag. YEY!! kalr for å lage masse rart med knapper på :)
Bildet er skrevet ut og strøket på lerretsstoff. Det kan du lese mer om her.
Nå skal jeg bare sy pittelitt til *knis*
før jeg tar helg....
God helg :)

13 kommentarer:

Sonja sa...

For en herlig pynt du har p kjolen!!!
Kjempeflotte plagg du tryller frem.


God helg!

Eli sa...

Alt du tar blir til gull - sånn er det bare! Nydelig alt sammen. Du er virkelig en sann inspirasjonskilde Marie, og jeg gleder meg til hver gang jeg titter innom her for det er alltid noe nytt og spennende. Takk!! Ha en superfin helg :) Klem

Helle sa...

Du er så flink!!! Jeg er kjempeimponert, og veldig inspirert. Er det lov å spørre hvor du har fått mønsteret til den kåpen? *smile veldig pent*
Og så lekkert med det lille hjertet på kjolen!!

Moia sa...

Hei på deg, lenge siden jeg var innom, men du så mye fint du skaper. Alle plaggene ser kjempefine ut. Ullfilt er et supert stoff å sy i. Stor klemz fra Moia

Moia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristoffa sa...

Fy flate, her var det mye fint!!!
Jeg ble glad jeg av å titte i bloggen din. Her var det masse inspirasjon å hente:) Er det OK om jeg legger deg til i bloggen min?
Så godt å se at du koser deg med kreativ aktivitet. Jeg er også i 30-årene (nærmere bestemt 35), har to barn, er gift, har ME og bruker mye av min begrensede energi på kreativ aktivitet.
Jeg misunner deg syferdighetene dine!! Jeg har symaskin og har store planer om å prøve meg på en ullkjole. Er på desperat jakt etter et passende mønster. Jeg skal nok få det til en eller annen gang:)
Jeg ønsker deg og dine en riktig god helg!

Nina`s Rosa verden sa...

Kjære vakre vene nå har du produsert mye i det siste!!!!
Såååå utrolig koselig kjole! Der var den i stor ja:-) Det var sånn jeg mente:-)Med en bestefartrøye inni kan du fint bruke den til hverdags også, utrolig herlig Marie!
Ønsker deg en super helg!

Camilla:-) . Camilla Raade Paulsen sa...

Du imponerer stadig med dine lekre kreasjoner Marie - jeg ble tipset av min venninne Ann Mari om dine herlige kjoler. Hun måtte kjøpe stoff for å sy kjole hun også etter å ha sett i bloggen din !! :-)

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kåpen din ble bare kjempe flott.
Du er en race på symaskinen, og det ser så enkelt ut når du holder på :)
Digget også kjolen din med hjerte, bilde og knappene på....helt nydelig <3

Ellers takk for en hyggelig lunch sammen med deg og Amalie.
Amalie er veldig flink å pynte hår og jeg storkoste meg mens hun holdt på...hihi.
Ha en fin helg vennen, så snakkes vi plutselig.
Klem

Fatima sa...

Jeg er så "missunelig". Når jeg ser det du produsrer skulle ejg virkelig ønske jeg kunne sy. det er bare helt toppers. tar du imot bestiling + Både jeg og snuppe kunne tenke oss kjoler med rose hjerter på. det er en fryd å se kreativtetn din.

Anne sa...

Hei:) Koselig og inspirerende blog du har:) Kjempe fine plagg du syr! Må være utrolig kjekt å kunne sy sine egne klær! Ha en fin søndag videre!

Anne-Britt sa...

Oi så kreativ du har vært mens jeg har vært vekke. Nydelige kåper og kjolen din er bare aldeles flott. Herlig med hjerter og bildet, og de knappene er så digg;) Du er virkelig flink på symaskinen. Kunne ønske jeg også kunne litt av dine egenskaper. Håper vi sees snart. Klem

Torill sa...

Så utroliig nydelig, Marie!!
Du er så utrolig flink med den symaskina di!!! Jeg beundrer virkelig din utrolig kreativitet - og effektivitet!!!