lørdag, januar 31, 2009

Jentetur og scrappings

Denne helgen har vært koselig så langt og enda er det mye igjen :) I går hentet jeg snuppa og bestevenninnen etter skolen og så dro vi til byen på jentetur. Jeg har en plan å bli flinkere til å gjøre gøye ting sammen med snuppene. Vi stoppet på sykehuset først for å hilse på Anette og Øysteins nye prins. Så herlig og nydelig! Gratulerer igjen!! Det var så koselig å få stikke innom og hilse på :) Jentene syntes det var så moro å gå i tunellene under jorden. Mange mange tuneller under sykehuset. Skal man til byen på jentetur og oppdagelsesferd, må vi jo finne på litt gøye og anderledesting *knis* Overalt i byen var det gøye ting. Det morsomme med å ha jentene med til byen er at jeg plutselig ser helt nye ting i byen jeg ellers ikke ville lagt merke til på samme måte. Vi hadde det veldig koselig. Vi gikk i gøye butikker og på cafe før vi måtte hjem. Kjekt å være turister i egen by. Så mye vi ikke har sett og lagt merke til.

og hjemme var det jo bare gøy -for etter vi hadde spist middag snublet den ene scrappedamen etter den andre inn dørene. Så koselig :)
Eli, Gry, Maren og Viebche var innom for å teste ut banglaloftet. Jeg holder på å innrede ene rommet på loftet til arbeidsrom og der er det plass til flere enn meg :) Veldig koselig dere ville komme og teste ut mine nye Nils'krakker :) Takk for en koselig kveld!! Og velkommen igjen, både til dere og andre :) I dag har jeg ryddet flere scrappesaker ut av leiligheten og opp på banglaloftet. Jeg ser jeg har mye jeg ikke bruker så kanskje jeg skal lage en loppis eller gibort'ting. Og i ettermiddag og kveld har vi vært på superkoselig besøk hos venner. Veldig veldig koselig :) Nå tusler jeg snart i seng. ZZZZZzzzzzzz......
Her er mine to bidrag til M-game januar på minneriket;
Jeg ønsker dere alle en fortsatt god helg :)

6 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Åhh så søt liten baby.

Også så stas å få ta med venninne på bytur sammen med mamma da, sikkert kjempekjekkt for liten og stor.

Ser ut som dere har hatt det veldig kjekkt på scrappetreff ja :o)

Eli sa...

Var kjempehyggelig å få låne en Nils og sitte på banglaloftet og scrappe :) Og når man får servert middag og alt sammen, ja da kan man virkelig ikke klage (og jeg syns maten var god jeg altså!) Såå koselig bilde med babyen på og ja; å være turist i egen by er gøy :)

Klem

Siv Anne sa...

Å så flotte sider, men den Eremitt siden var bare helskjønn :)

Gladie sa...

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg fortsatt bodde i Bergen, banglaloftet virker ut som et supert sted å være :)

Lekre sider du har laga, den hallaien er bare så innmari herlig! :)

Oddbjørg sa...

Skulle gjerne kommet å prøvd ut en av Nils-ene dine jeg. Høres ut som om du har fått en flott plass. Gleder meg veldig til du kommer til Stavanger, tiden går ikke fort nok... kanskje du vil dele mønsteret til Amalie-kjolen din med meg...*blafre*
klem

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Tusen takk for en koselig kveld på banglaloftet, og tusen takk for deilig mat.
Jeg kommer tilbake så snart som mulig ;)
Ellers må jeg bare si at dine layouter til M game er helt nydelig :)

Ha en fin uke,
klem