torsdag, januar 15, 2009

en maske her og en maske der blir til nye klær :)

Denne uken har jeg bare brukt til å komme i orden etter turen. En diger haug med klær er vasket og brettet.... og enda er det mer som skal vaskes. Koffertene er tømt, men alt har ikke kommet til sine plasser enda. Selv om det er litt kaos rundt meg har jeg plutselig begynt på ett prosjekt... Jeg har idag vært på Stoff & Stil og funnet ut at jeg skal sy meg en kåpe. I og med at jeg er så liten og tynn ser de fleste kåper ut som telt på meg, så kanskje jeg nå kan få meg en passelig kåpe. Ja, ja.. stuen blir ikke strøken før om noen dager *knis* Ellers så var jeg på scrappebesøk hos Sonja i dag. Veldig koselig å treffe noen av bergensscrapperene igjen :)

Siden jeg ikke har gjort så mye kreativt jeg kan vise til kan jeg vise tingene jeg laget på flyturene til og fra Bangladesh: Elisabethbamsen fikk seg en ny jakke. Knappen er fra Snella&Petronella. *digger de kule ord-knappene* Jeg strikket også et brunt trekantsjal, men jeg vet ikke helt hvor det har tatt veien...
Bønni fikk seg en ny heklejakke og ett rosa strikkesjerf :)

Ønsker dere alle en kreativ helg :)

4 kommentarer:

Sonja sa...

Takk for besøk. Og hjelpes for et flott album du hadde laget!!! Helt utrolig hva du har fått til med så "lite". Lykke til med kåpe sying, spent på resultatet (",)

God helg til deg!

Hege sa...

Fine dukke klær du har heklet. Ja kjenner meg igjen med rot i stua. Har ikke hobby rom så i dag har det vært kaos i stua,når jeg har drevet på med hobbyen min.
Kommer nok igjen for å se på kåpen din.
Ha ei fin kveld.
Hege

solsiv sa...

Er ofte innom bloggen din. Dårlig på å legge igjen kommentarer så tenkte jeg skulle gjøre det no.

Er like spent hver gang jeg tar en titt inn her....vet aldri hva du har lagt ut for noe spennende ... bortsett fra at jeg vet det er noe kreavtiv på en eller annen måte :-)

Kjempe spennende å følge med her i hvert fall.

Veldig mye fint du lager :-)

Anonym sa...

Så nydelige bamseklær! Ha en fin helg :)