torsdag, februar 04, 2010

lue

Lydia ønsket seg en ny lue som ikke klør, så da har jeg vært på garnbutikken og snokt i hyllene. Jeg landet på "Drops Merino extra fine". Deilig og mykt garn i 100% merino ull. Luen er strikket uten oppskrift. Jeg har for første gang prøvd meg på å strikke knotter. Det var moro å prøve noe nytt :) Knappene er fra http://www.snellaogpetronella.no/ . Det står "mormors jente" på dem :) Jeg ønsker dere alle en god torsdag :)

9 kommentarer:

Grylla sa...

Så fin lue. Jeg er litt imponert over gå-i-gang-helt-uten-oppskrift metodene dine. Og resultatene blir mye finere enn mine gå-i-gang med-oppskrift-men-aldri-med-garnet-som-er-oppgitt.

Hege sa...

Kjempekul lue!! Moro med "knotter" på gitt. Og de knappene er jo bare så søte da. Litt pussig, for før jeg så i bloggen din, så satt jeg å lurte på å sy en annen knapp fra Snella og Petronella på lua mi ;)

Anne-Britt sa...

Kjempeflott lue. Hvordan klarte du å strikke knottene? Tøft! Veldig imponert over at du har strikket uten oppskrift. Men det er jo deg i et nøtteskall ;)

hanne sa...

Skjønn jente og lue, Marie! Du er rask med pinnene! Synes du tryller fram det ene lekre etter det andre! Søte knapper!

Klem!

Sonja sa...

Kjempeflott lue. Sånn kunne jeg ønske jeg kunne lage :) God helg! Klem

Eli sa...

Kjempeflott!! Er det nå jeg skal hinte kraftig frempå at jeg også ønsker meg lue som ikke klør? *fnis*

Ellen* sa...

Superfin hue du har strikka! Kjempekult med knotter på, altså!:o)

Anette S sa...

Så fin lue! Liker knottene, altså!

文章 sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍