mandag, februar 22, 2010

klirr klirr klirr = kjøkkenklut

Jeg har stort sett flere pinner i bruk på en gang og nå er plutselig en kjøkkenklut til ferdig. Den skal noen få om tid og stunder :o) Nå har jeg bare to strikkeprosjekt igjen på pinnene.... men plutselig har jeg begynt på noe nytt... blir aldri tomhendt... Denne kjøkkenkluten er strikket med garnet "Paris" fra Drops. Litt tykkere enn petunia fra PT som jeg har strikket de andre med, men Paris har helt andre farger å velge i :o) Ønsker dere alle en god mandag :o)

10 kommentarer:

Polka sa...

For et nydelig sjerf !!!
Posen var kjempe fin, den også.
Og de klutene dine har så fine farger. Du er flink Marie :)
Hilsen

Unknown sa...

Hei du!
Hver gang jeg er innom deg klarer du å imponere meg med det du lager. Det er mange som er både kreative og flinke, men jeg syns det er få som klarer å sette så særpreg på alt man lager.

Flott klut, skjerf og ikke minst pose/veske... :O)

ønsker deg en strålende kveld!

Anne-Britt sa...

Nydelig farge på denne kjøkkenkluten. Er den strikket med samme mønster som de andre? Synes bare den så litt annerledes ut.

Anonym sa...

Så fin den var. Har så lyst til å lage slike jeg også.

Kort og Søm sa...

Hei,
det var en fin klut!!
Hilsen Fredrikke :o)

Ania sa...

Kan ikke skjønne at du skal bruke så fine kluter på....skittenvask og sånn!! :)

Hege sa...

Kjempeflott klut. Og det skjerfet i innlegget før ser jo bare superdeilig ut! Men ikke skjønner jeg sånn kompliserte mønstre da!! Imponerende!!

Klem

hanne sa...

Skal si du er rask! Imponert! Flott klut og farge!

Maren sa...

Kjempefin klut :D Veldig fin farge syns jeg, kanskje man må sjekket ut "Paris".

duBedåre sa...

Jeg fant, jeg fant!! Takket være Beates Englestrikk fant jeg en blogg en jammen tror jeg liker svært godt! Gleder meg til å scrolle i vei her nå!

Flotte kluter, jeg tror jeg må avansere klutestrikken min, nå som OL er over og all ting, og jeg kan kikke ned på strikketøyet av og til...

(o: