lørdag, oktober 18, 2008

Takk for meg

...jeg er litt paff og målløs i dag. At min takk til damene på hobbykroken skulle ta denne vendingen vill jeg ikke trodd. Tiden som designer på Papirgleder har vært spennende. Jeg er utrolig glad for at jeg har fått mulighet til å jobbe med så mange flotte designere og så mange unike medlemmer. Designerene på Papirglder er en flott gjeng og jeg har bare positivt å si om alle sammen!! Det har vært kjekt å arbeide med dere og dere er inspirerende alle sammen! Designerene vil fortsette å inspirere både meg og andre.

Linda som eier papirgleder har bedt meg om å trekke meg fra teamet, så da skilles våre veier.

Jeg vil takke for mange positive tilbakemeldinger på at jeg har vært til inspirasjon på mail, pm og kort i posten. Det varmer godt å vite at noen av dere har hatt glede av mine bidrag som designer!

Så til alle dere PG damer:
Takk for meg!!
I dag har jeg postet min siste artikkel på PG. En artikkel om hvordan lage Peek-a-boo-kort. Har dere lyst til å prøve dere på det så stikk gjerne innom kreative sidene på Papirgleder og kikk.

Jeg lagde disse kortene som bursdagsinvitasjon til Amalie's 4års bursdag.

Ønsker dere alle en kreativ helg :)

33 kommentarer:

Aquarell sa...

Nydelige kort, og flott artikkel du har skrevet.:D

Det var kjempetrist at innlegget ditt skulle få en slik virkning, det høres overhodet ikke helt riktig ut.
Lykke til videre i scrappeverden, regner med vi får se masse flotte LOer fra deg i fremtiden også.:D

Stor klem fra nord!

Eli sa...

For et lekkert kort og sånn en super idè til invitasjon :) Og du er ikke alene om å være paff og målløs, for en sånn reaksjon er helt uhørt. PG har tapt stort i dag. Jeg ser frem til treff og tur til Stavanger - det skal bli så kjekt :) Stor klem, E

Helle sa...

Hvaforno??? Hallo!! Du må da kunne gå på treff uten å bli stemplet som illojal! Nei sånt går ikke an. Full støtte fra meg. Stor klem.

åh, glemte helt å si: lekkert kort, og FOR noen nydelige LOer! Du er så flink!

Carrin sa...

Nei nei nei så trist...artiklene dine er store lyspunkt her i gården og virkelig et unikt tilskudd blandt DT bidragene hos PG!
Sier som Eli; de har tapt stort idag!

Gro S sa...

Så lekkert kort. Bare du og PG vet alt hva som har skjedd. men sånn som det er fremstilt her virker det helt urimelig. Jeg tar høyde for at det finnes to sider også i denne saken, men det er da urimelig????
Stort tap for alle oss som er trofaste på PG.

Lykke til....og ikke ta det så tungt, kanskje det ikke var verdt det likevel?

HegeAL sa...

å jøss da... må si det var en smule rar grunn å bli sagt opp på for å si det mildt. Måte på hva man forventer av et DT medlem. Papirgleder har tapt stort i mine øyne"

Og et lekkert kort!!

Kirsten sa...

Jeg velger å tro at dette er en velsignelse og at du får nye og enda større og bedre utfordringer på din vei, du er for dyktig og kreativ til å være "arbeidsledig" for lenge ;-)
De som får huket tak i deg er heldige, du har kreativitet i bøtter og spann og jeg blir bare helt målløs over hvor dyktig du er.
Stor klem!

Ann Hedvig sa...

Sjokk, er det mulig????

Nei nå skjønner jeg ingenting. Det er nok noen som har tapt i denne saken, men det er ikke du Marie *klem* Skjønner ikke det at du går på treff med oss skal ha noe å si for DT oppgavene dine, det eneste måtte jo være i positiv retning.

Nydelige kort du har laget :o)

Hev hodet ditt høyt, og vit at vi er mange som støtter deg og bryr oss om deg. *stor klem*

Christine sa...

Jeg forstår absolutt ingenting, og vil bare si at PG setter seg selv i et utrolig dårlig lys nå.

Heidi sa...

Nå ble jeg virkelig satt ut Marie.....
Vet de egentlig hva de går glipp av??

Stooooooooooooooooooooor klem :))

Rasofiel sa...

fy f... så råttent!!! Ønsker deg lykke til videre med scrappingen!!! Det er PG som er taperen her, bare så du vet det!!! Sender en kjempestor klemmm

Berit sa...

Hei du!
Jeg er stum, jeg er sjokka - jeg skjønner rett og slett ingenting!


Tusen takk for all inspirasjon du har gitt meg på PG - men jeg vet hvor jeg finner deg - og håper virkelig at du fortsetter å spre om deg med kunnskap og utrolig flotte scrappesider!!!!

Gla' i deg!!

STOR klem fra meg

Ania sa...

Utrolig trist at det ikke "går an" å si noe positivt om noen eller noe uten at man skal overreagere sånn til de grader, og at det positive forsøkes å vendes til noe negativt. Det sistnevnte synes jeg nesten er litt ekstra trist. Det sier nesten seg selv at dette er et stort tap for PG på mange måter. *stor klem*

Ingveig sa...

At det går an...????

Stor klem til deg.

Anonym sa...

Jaja Marie, dette var utrolig trist. Men det er absolutt ikke du som har tapt her. PG har virkelig ikke skjønt hvilket potensiale du har i deg og alle dine fantastiske kreative påfunn!

Jeg virkelig nyter å følge med i bloggen din og se alt det lekre du lager.

Så bare fortsett å gå på treff på Hobbykroken og KOS deg masse med de flotte folkene. Jeg er snaaart på vei tilbake jeg også kjenner jeg.

Klem

Anonym sa...

Du, Marie, er så fantastisk kreativ og så fantastisk positiv og hyggelig, at dette utelukkende er et tap for PG.

Stå på!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Det er så trist, så trist.....for PG, for det er de som taper på det.
Jeg ble helt sjokket da jeg leste det, kan ikke fatte at det går an.

En ting er ihverfall sikkert: du har inspirert utrolig mange og mange har kost seg over dine flotte artikkler.
Keep up the good work babe ;)

Glad i deg min venn,
stor klem til deg fra meg

solsiv sa...

Vet ikke hva som har skjedd her jeg men skal inn å lese etterpå.

ville bare si at du har insp. meg masse med de flotte artiklene dine.
:-)

Fint for meg at jeg fant bloggen din, så jeg fortsatt kan følge med og få masse inspirasjon i bøtter og spann.

Klem

Anonym sa...

Jeg må bare få si at jeg syns det må være lov til å rette en takk til de som bidrar med inspirasjon til deg, slik at du igjen kan bidra med inspirasjon til andre! I hvertfall bidrar du med mye inspirasjon til meg, og heldigvis kan jeg jo følge med i bloggen din :-) Signerer de andre med å si at dette er et stort tap for PG, på mange måter, ikke for deg. Jeg syns ikke det virker som om du har vært illojal, men men... Stor klem fra meg :-)

Anonym sa...

Hei, utrulig synd for PG!
Jeg er sikker på at nye oppdrag venter på deg et sted. Du er superflink. Jeg håper du fortsetter med denne bloggen og å designe egne stempel. De er nydelige.
Kathrine fra Bru :-)

Anne-Britt sa...

Ja jeg må virkelig si meg enig i de overfor meg. Dette er et stort tap for PG. Du sprer om deg med inspirasjon og kreativitet. Du er kjempe dyktig. De skjønner nok ikke hva de har gått glipp av. Tok seg nok litt vann over hodet da de sa deg opp. Håper du fortsetter her på bloggen med din kreativitet og dine LO'er. Jeg har blitt inspirert masse av deg. Stor klem fra meg og fortsatt god søndag.

Anonym sa...

Jeg er iallefall glad for at jeg treffer deg ofte på Hobbykroken, for du og gjengen der nede er helt utrolige. Du har et kjempetalent, og det er helt klart ikke du som taper på dette.
Klem, AnkiS

Gladie sa...

FY FLATE. Jeg er sjokkert, jeg er skuffa over Linda, og jeg er skremt over at det er sånn det skal være. Jeg har posta min siste LO hos PG. Dette går virkelig ikke an! Du har min fulle støtte og symptai, jeg skjelver av raseri her jeg sitter. FY FLATE.

Annette Thygesen sa...

Jeg er skikkelig lei meg for at dette har blitt en skittentøyvask uten like. Skal man fortelle sannheten så får man fortelle alt og ikke bare det som gavner en selv.

Det ligger selvsagt andre ting til grunn for en oppsigelse enn ros av venner og et scrappetreff hos Hobbykroken.

Designere hos Papirgleder holder kurs, går på treff og selger sine produkter hos andre scrappebutikker. Det har aldri vært noe problem og det vet da alle om. I fjor på messa på Lillestrøm dro hele Papirgleders designteam på treff hos Papertrend, en konkurrent.

Jeg burde helt sikkert holdt kjeft, men dette sårer langt flere enn bare Marie og det burde hun kanskje ha i tankene.

En personalkonflikt har alltid to sider. En sjef kan ikke diskutere sine ansatte med omverdenen på grunn av taushetsplikt.

Marie, vi har vært gode venner i lang tid. Dette hadde jeg ikke trodd om deg!

Annette

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Det siste innlegget synes jeg var fælt og meget usant sagt, sånn som jeg kjenner Marie så er hun ikke sånn som du beskriver henne.
Jeg vet selvsagt ikke detaljene i dette, men Marie har ikke latt dette bli en skittentøyvask. Hun har faktisk bare fortalt at hun ble bedt om å slutte og det kom overraskende på henne. Hun har aldri sagt et vondt ord om PG eller noen andre.

Anonym sa...

ER det mulig?????? Jeg håper du fremdeles kommer på treffene til Hobbykroken for du er et oppkomme av ideer og inspirasjon!! Ikke ta dette inn over deg, det er PG som taper på dette og ikke du!
klem fra kasiv :-)

Kathrine sa...

For en stilig kortide!

Marie, du er en av de mest kreative damene jeg vet om og jeg håper vi får se dine krumspring også fremover! Leit at det ble en kjip avslutning hos PG.

Anonym sa...

Det er alltid flere sider av en sak og det må to til å krangle..

Grylla sa...

Uffda, det var trist å høre at ting skulle ta en slik vending. Du er slik en utrolig kreativ dame som stadig kommer opp med nye ideer, og artikklene dine på PG har vært så flotte. Jeg digger måten du plutselig drar ut av ermet ting å bruke i scrappingen som jeg aldri ville vurdert engang :)

Ingvild sa...

Dette var synd å høre - men det er uansett PG som taper på dette. Du har inspirert mange, Marie. Fortsett med det - uansett hvor ;o)

Klem ;o)

Salte sa...

Har kikket rundt i bloggen din. Tusen takk for masse inspirasjon. De som kaprer deg til designteamet sitt er utrolig heldig.

Randi Elisabeth sa...

Jeg vil virkelig savne dine kreative bidrag på PG sidene, men heldigvis har jeg funnet bloggen din:-)
Har falt skikkelig for arbeidene dine, og gleder meg til å se deg IRL på papirfesten - og ikke minst å se deg i "aksjon" som jeg forstår skal være veldig inspirerende:-)

Anonym sa...

Så trist dette var da, Marie! Det har vært så kjekt å lese artiklene dine og se arbeidet ditt på PG. Nå er i alle fall bloggen din lagret på favorittene mine på pc`en, så jeg får kikke innom her iblant :)

Åsne