torsdag, oktober 30, 2008

Litt oransje :)

Jeg har fortsatt noen bidrag liggende i kommende artikler på papirgleders kreative sider. Her er mine sider til Papirglederdesignerene sin oransje-ispirasjonsartikkel. Artikkelen kan du se her. Oransje er en farge jeg har blitt glad i først i det siste. Jeg har alltid syntes denne fargen er vanskelig, men heldigvis er vi ikke statiske, så nå liker jeg denne fargen bedre og bedre. Bildet er tatt midt i Oslo. Det finnes så mange kule vegger overalt og jentene var villig med på å leke foran kamera

Oransje var så inspirerende at jeg har jammen brukt fargen flere ganger. Her har jeg scrappet en høstside med bilde fra fjelltur i høstferien. Amalie har ikke så lange bein så det er godt med en hånd å holde i når stegene blir lange.
---
Nå driver jeg og pakker til Papirfesthelg. Jeg gleder meg masse til å scrappe, skravle, le, lære, se, bli inspirert, osv. Jeg gleder meg til å ha en skikkelig jentehelg med scrappeglade damer i Stavanger :)
God helg

5 kommentarer:

eba sa...

Nydelige LOer. Herlig å se (lese) at du sprudler som før på tross av alt som har skjedd... (Fikk det ikke med meg før i går...) Takk for inspirasjon, orange var i alle fall nydelig her på dine LOer!!! :)

Gladie sa...

guri malla så lekre LOer1 :)
Du må kose deg i Stavanger, ser ut som halve scrappenorge er på vei dit :)

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Ååå jeg gleder meg sånn til helgen i Stavanger, selv om vi skal stå opp grytidlig. Men det kommer til å bli så kjekt. Gleder meg til å ha en helg sammen med gale scrappedamer :)

Igjen nydelige sider fra deg, elsker dine flotte scrappesider :)

Klem til deg, vi snakkes kl 06 i morgen tidlig ;)

Frøken Strand sa...

Så nydelige "kort" du lager:)

Elisabeth Helland sa...

hei hei, håper turen hjem har gått bra. Vil bare si at her inne er der jo som alltid mye fint å finne, og at jeg virkelig synes du var ei herlig dame/jente...takk for ei fin helg....