torsdag, januar 10, 2008

NY artikkel: Barnas kunst

Jeg har skrevet en ny artikkel på kreativesider til papirgleder.no. Artikkelen handler om hvordan man kan ta vare på noen av barnas kunstskatter på layouter. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har vært med å bidra med layouter. Dere har gjort artikkelen så fargerik og spennende!!! Tusen takk!! Her er noen av mine bidrag i artikkelen:

Her har Amalie malt med akvarell på bazzill. Ideen fikk jeg fra layouten "Ekte" som Kathrine Tveiterås har scrappet.

Jeg har laget stempel av to av Lydia sine stempler og hun har selv skrevet navnet sitt som er logo på pakken. Hun er så stolt liten stempeldesigner og jeg måtte bare lage en layout med henne og stemplene. Den rosa blomsten er orginaltegningen og den svarte stemplet på bakgrunnen er stempelavtrykket.
Da Amalie hadde lungebetennelse tegnet Lydia dette triste syke ansiktet som er "triste syke Amalie". Jeg synes ansiktet er så sjarmerende og jeg måtte bare scrappe en layout med syke Amalie. Her driver vi å leker oss med steteoskop og Amalie lytter på bamsen for å se om den puster greit :)
Noe av det som er morsomt med barnetegninger er å se utviklingen fra rabbel videre til prikking og rundinger; og så kombinasjon av forskjellige tegneteknikker. Her er Amalies første forsøk på å tegne ansikter. Hun mener selv hun har tegnet nudler derfor heter layouten nudler.
Ønsker dere en fin og kreativ uke :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Marie
En kjempeflott artikkel, og flotte sider. De stemplene til Lydia er bare helskjønne

S_U_F_69 sa...

Så god ide å la barn male på bazzill for så å scrappe rett oppå. Det skal jammen jeg også prøve på :-D Takk for alle de flotte tipsene du kommer med!

Jill sa...

Kjempeflott artikkel Marie!!!!!
Jeg skal prøve å komme med et bidrag til oppfølgeren ;-)
Tusen takk for oppskriften på Chaite, jeg gleder meg til å prøve den :-)

Lene S sa...

Herlig , heeerlig artikkel Marie! Og flotte sider!

KLEM!

eba sa...

Ååå, for en strålende idè! Selv har jeg samlet barnetegninger i permer med plastlommer, men dette er jo enda "deiligere" å se på og lettere å ta frem, sikkert. Nydelig!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Knallflott artikkel Marie, så masse fantastiske LO`er og så mange flotte bidrag.
Kjempe gøyt å lese og se, gleder meg til oppfølgeren allerede :)
Klem

Aquarell sa...

HErlig artikkel du har skrevet!
Takker for at jeg fikk ta del i den.:D