mandag, august 28, 2006

KÅLORMSPILLETKålormspillet har lenge vært Lydia sitt favorittspill. Den lille esken ved siden av kisten er orginalstørrelsen på spillet. Spillet er å få kjøpt på www.sprell.no Har forstørret spillet ganske MYE


Slik ser kisten ut inni. jeg har skrevet reglene inni lokket.


Reglene:
Et spill for 2-4 personer. Hver deltaker får hvert sitt hode og brikkene blir lagt i midten. Velg hvem som skal starte. Deltakeren triller terningen og får en brikke til sin kålorm i den fargen terningen viser. Slik triller hver deltaker på tur, med klokkens retning. Det er ikke lov å få samme farge to ganger på rad. Hvis terningen viser samme farge som sist går spillet videre til neste deltaker uten at deltakeren får noen brikke. Det samme hvis det er tomt for den fargen terningen viser. Når det ikke er flere brikker igjen er spillet ferdig. Den deltakeren med lengst kålorm har vunnet spillet :) Genialt enkelt, men utrolig gøy.

Her ser dere forskjell på spilebrikkene på orginalspillet og det jeg har laget.
En stolt Lydia hjelper pappa å bære spillet fra bilen og inn i barnehagen. Og det var en sukksess. Har mange bilder av frydefulle og nysgjerrige barn som kikker ned i kisten, men av hensyn til foreldrene og barna lar jeg være å vise uten deres samtykke.

Vil vise et bilde da, men jeg har anonymisert de tre andre jentene. Lydia er dere jo vant til å se ;) Fire av jentene fikk teste ut spillet, og det funket som det skulle. De var henrykte :)
Det var virkelig gøy å overraske barnehagen på denne måten.
I dag fikk jeg overraske og bli overrasket. Da jeg kom hjem fikk jeg en pose. Pappa hadde fått en pose via via fra min venninne. Spent kikket jeg oppi posen. Og der får jeg se en scrappet side av Lydia. Så nydelig side!! Ble helt rørt. Så tusen tusen takk til deg ;) Det vittige er at jeg holder på med en side til henne av hennes datter, to sjeler samme tanke!
Ha en fin kveld, og overrask en venn :)

4 kommentarer:

gudrun sa...

Jammen får du utrettet litt av hvert, Marie! :-)
Dette kålorm-spillet virker jo SÅ kult.
For en fin ide å gi det til barnehagen! :-D
Koselig å overraske, og bli overrasket. ;)

Unknown sa...

Spillet ble så utrolig flott, Marie. Fargerikt og fint, og det helt sikkert veldig moro å spille med når det er så stort... :o)

Vil tro gleden var stor i barnehagen. Og på bildene så jeg 2 frøkner som var veldig stolt av det mamma'n deres hadde laget.

Ha en god dag, Marie...

Anne Marit sa...

wow - er skikkelig inponert ! det er nok ikke hver dag barnehagen blir overrasket med noe så kult ! :) fantastisk flott kiste ! :)

Ania sa...

Så utrolig kul! Vet jeg har sagt det flere ganger, men må bare si det igjen - du imponerer! Så snilt og så koselig å tenke på barnehagen sånn - kan tro det var mange som ble glade da...og så stolte dine døtre må være!! :) Og overraskelser er hyggelige :)