lørdag, august 28, 2010

en ettermiddagstur til byen

Vi fant ut vi ville ta en ettermiddagstur til byen. Vi kjørte til Nesttun og tok bybanen derfra. Bare å ta bybanen var en spennende aktivitet for jentene siden vi for det meste kjører bil når vi skal til byen. Her er Lydia fascinert over lyskunsten i tunellen. Den bølgende lyskunsten er laget av H.C.Gilje. Noen mener det ligner på fjell, mens jeg synes det ligner mest på ekg-overvåkning.

Like ved Nesttun Stasjon ligger denne kjempekaninen inne i skogen. Rachell Dagnall og Anita Hillestad har designet "The white rabbit". Lyskunsten og The white rabbit er begge del av Bybanen art program Langs veien kan man se Dolk sin utsmykning av Fysak-bygget. Dere kan se mer og lese mer om det her og her. Mye kjekt å se underveis :)
På festplassen var det en blomsterskulptur med blomster og sko. Det er en del av feiringen til gartnerforbundet som nå er 100år.
I bakgrunnen står Bård Bredvik sin kube. ..og hvis dere ser godt etter ser dere tre jenter og min mann som prøver å klatre på denne glatte kuben.
Artig å se for store og små :) Lydia sine helt nye sko kunne vi ikke sette igjen. Tøffe sko??
(www.angulus.dk -sko kjøpt på LillaGorilla´butikken på Lagunen Kjøpesenter)
Jeg skal bruke helgen på å sy en testkjole på brudepikekjole. Mine to jenter + min niese skal være brudepiker, og etter å ha trålt omtrent alle plasser i Bergen de selger brudepikekjoler så har jeg funnet ut at jeg skal prøve å sy selv.
God helg.
Jeg skal tusle tilbake til symaskinen nå og se hva jeg kan knote sammen av stoff :)

1 kommentar:

Jennys fire vegger sa...

For noen fantastiske støvletter på Lydia! =) Kan jeg få spørre hvor du har fått tak i dem?

Jeg gleder meg til å se mer av brudepikekjolen! :-D

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny