fredag, august 25, 2006

FRIMERKER :)I dag har vi fått frimerker i posten, og ungene syntes det var kjempestas. Nå skal det bli fart på kort- og brev- skrivingen!!!
www.posten.no kan du bestille frimerker med egne bilder. Genialt synes jeg. Litt morsomt for ungene sin del. Og stilig når en skal sende ut takkekort etter bryllup/dåp og andre store dager -med bilde av den store eventen. Dette kommer vi nok til å benytte oss av flere enn denne ene gangen. Vi bestilte ondsdag kveld og de var i posten i dag. Rimelig kjapt! Heia posten :)

8 kommentarer:

olav sa...

Dette her blir jo en helt ny verden for både dere og meg, tenk at man kan få egne bilder. Tror jeg og i grunn skal benytte meg av denslags. Du får vise hvordan det gjøres.

På bildene ser det jo også ut til at noen får post snart. Genialt å være onkel i en slik atmosfære. Idag har jeg vært på jobb, og også innom Rimien din, og hva kan jeg si: Vaktene er ledig ennå. Ellers så vurderer jeg å kjøpe lys på sykkelen min, ja både foran og bak. På den måten kan bilister og andre se meg i mørket, og det er jo fint på veldig mange måter, men mest av alt for at sannsynligheten for å bli påkjørt minker radikalt. Tror nok jeg skal fikse bremsene og, men det kan jeg skrive mer om siden.

Unknown sa...

Frimerkene ble skikkelig fine, og for en rask levering!

Tror nok det går avsted en bestilling herifra i løpet av helgen også!

Kos deg i helgen.
Jeg hat STORE planer om å scrappe mye i løpet av helgen... :o)

Berit sa...

hmmm.. flotte frimerker, lurer på om jeg gjør meg likegodt på dem ;)
Absolutt en idé nå som vi må få ut en diger bunke takkekort rundt neste sving;)


Her suser jeg i min verden, mens gubben og svigerfar skal støype i garasjen - juhuuu! Nå mangler vi en elektriker - og så kan jeg få flyttet fryseren vår... og lage rom til meg nede i varmen. For med tanke på strømpriser, er det unødvendig å varme opp dette store rommet bare for meg.
Gleder meg til å få orden i sakene nede.

GOD HELG!

Ania sa...

Så utrolig kult!! :D Tenkte først det var litt veldig dyrt for meg, men det er absolutt en ide for de litt større anledningene! Stilig! :D Og jeg holder på med å altere osteboksen min nå jeg :D Ble litt galt arkvalg, men alt er limt (som vanlig) så litt vanskelig å gjøre noe med det nå. Uansett en artig erfaring!! :D Tusen takk for inspirasjonen! :D

Lilli in Vancouver sa...

Are these stamps? Very cool!

Annette Thygesen sa...

Dette MÅ jeg også prøve på! Skal sende julekort med personlige frimerker på. Sånt er så morsomt. Så var det å finne noen fine bilder, da!

Cecilie sa...

Wow, for noen stilige frimerker! Det må testes ut; jeg tror jammen det må bli en bunke sånne etter dåpen i oktober :). Ha en finfin scrappeuke!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kjempe kult Marie, dette skal jeg også gjøre når jeg får tid ;)
Kjekt å få sånne til spesielle anledninger, som julekort