tirsdag, mars 30, 2010

Jeg føler meg heldig!!

Jeg føler meg ganske heldig på mange måter. Jeg har mange rundt meg som betyr mye for meg og jeg er glad for at jeg har mange ting rundt meg som minner meg om dem. I det siste så har jeg strikket en haug med kjøkkenkluter og jeg har byttet noen av dem med andre. Jeg kjenner det er koselig å ha kjøkkenkluter fra folk som bryr seg om meg, som på en eller annen måte betyr noe for meg. Det er koselig å minnes dem når jeg ser kjøkkenkluten henge over vasken eller når jeg vasker over benken, når jeg vasker dem i vaskemaskinen eller når bretter dem etter vask for å legge dem i skapet. Og heldigvis så har jeg ikke bare kjøkkenkluter fra familie og venner, men det er små og store ting som minner meg om dem i hverdagen.

Jeg vil trekke frem noen av de tingene som har gledet meg siste uken mens jeg har grublet litt over dette temaet;
*For noen år siden fikk jeg et hjerte fra Janne. Det har vært den første adventspynten som har kommet frem hvert år.... og jula varer helt til påske så den har pleid å henge til langt ut på nyåret. Jeg har pleid å ha den på dørhåndtaket i stuen. Hver gang jeg ser hjertet tenker jeg på Janne. Vi har en felles glede og det er hjerter :o) I år henger hjertet på døren enda og jeg tror det skal få bo der resten av året også!!
Min forje lommebok fikk jeg av Janne og den brukte jeg til den var så fillete at den ikke hang sammen mer. -og jeg har sendt Janne mange gode tanker ved at den har minnet meg om Janne. Min nåværende lommebok er nesten lik den forje så selv om jeg har kjøpt denne selv så tenker jeg fortsatt på Janne innimellom når jeg ser lommeboken.
*Til jul fikk jeg en sydd veskesak fra Ellen. Jeg visste men en gang hva jeg ville bruke den til. Jeg bruker den til toalettveske, slik at den ligger synlig på badet så jeg tenker på Ellen hver dag, både når jeg er hjemme og når jeg er på tur. Jeg bare digger den!! Flere bilder av denne kan du se i Ellen sin blogg;

*Av Eli fikk jeg et par grytekluter til jul og de er ikke bare sinnsykt gode, men det er kjekt å tenke på Eli hver gang jeg trenger å bruke grytekluter.

*kjøkkenklutene trenger jeg vel ikke si så mye mer om ;o) Ingen tvil om hva jeg synes om dem :o)

*da jeg åpnet bibelen min her en dag så ble jeg sittende å bla i den. Den er stappfull av små lapper og kort fra venner. Spesielt fra tiden på videregående og på bibelskolen. Mange av dem jeg har lapper fra i Bibelen min har jeg fortsatt god kontakt med. -og noen har jeg ikke snakket med siden den gang, men det er godt å kunne kjenne at om jeg skulle treffe dem nå så er vi like gode venner enda, vi har bare litt oppdatering å gjøre ;o)

Så med dette vil jeg si;
Tenk positive tanker
si positive ord
Gjør positive handlinger
og det positive gror


Vi vet ofte ikke hva som setter spor hos andre, og ting vi kanskje har glemt selv betyr noe for andre. Jeg har fått noen tilbakemeldinger i det siste som har varmet meg. En dame skrev en mail til meg for litt siden og hun fortalte bl.a om noe jeg laget til henne da jeg var barn. Og det må jeg si at jeg ikke kan huske, men det gledet meg at hun den dag i dag satte pris på. Jeg har ikke hatt kontakt med denne damen siden da, og det synes jeg billedgjør hvilke spor vi kan sette hos andre. Jeg har også fått noen andre tilbakemeldinger og jeg kjenner det er godt at andre gleder seg over meg og mine små og store krumspirning.
Tusen takk til alle dere som betyr noe for meg og som jeg får bety noe for! Dere gjør hverdagen min super på forskjellige måter!! Det er mange som har satt små og store spor i mitt liv, og jeg håper jeg fortsatt kan sette små og store positive spor i andres liv.

Jeg har mange flere ting som minner om familie og venner, så selv om jeg ikke har nevnt flere så betyr det ikke at de andre tingene jeg har fått ikke betyr noe for meg!!

Jeg vil ønske dere alle en god påske og gi dere utfordringen om å glede noen positivt som ikke venter det!

7 kommentarer:

Anonym sa...

God påske til deg også!

AnkiS

Anne-Britt sa...

Det er viktig å kunne glede andre og kjekt når andre kan glede deg. Jeg stortrives med å glede andre og når de setter pris på det er det ekstra kjekt. Så gøy å få hjemmelagede gaver. Fine gaver du har fått. Du må også ha en God Påske, så sees vi plutselig; som du pleier å si :)
Klem

Gladie sa...

Så koselige tanker du gjør deg - god påske til deg også :)

Elisabeth Helland sa...

takk til deg for at du bare er den du er og deler av alt du kan og mestrer.......god påske til deg og dine...
-og takk for at du skrev dette innlegget, for nå fikk jeg sånn varm glede inni meg og fikk virkelig lyst å bare å gå og klemme mine kjære....
- ha en fin fin tirsdag...

Sonja sa...

Flott innlegg du har i bloggen din i dag! Innom for å ønske deg den beste påsken ever!!! Klem

hanne sa...

Ha en god påske, Marie! Du har et godt hjerte!

Påskeklem og hilsen fra sør!

Pauline sa...

Og jeg er helt sikker på at vi er mange som blir glade av å tenke på deg også!!
Riktig god påske!
Klem!