onsdag, oktober 07, 2009

scrappebursdag :)

Fredag 2 oktober inviterte jeg og maren til scrappebursdag. Vi fikk låne stuen til mamma og pappa :) Vi scrappet fra tidlig til sent. mange av bergensdamene kom :)
Noen storproduksjon ble det ikke, men det var en koselig dag :)Maren hadde bursdag i går så da kan jeg jo si noen ord om henne :) Maren er virkelig koselig og er full av liv! Jeg er glad i Maren sine sprell. Når jeg handler epler på butikken tenker jeg på Maren, når jeg ser DVD med jentene tenker jeg på maren. Når jeg spiser potet tenker jeg på Maren :P Maren er en super jente og venn som jeg er glad jeg har blitt kjent med og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med!! Jeg gleder meg til alt vi skal oppleve sammen :)
*glad i deg Maren*
...
Her er det jeg fikk scrappet på fredag;
Jeg er veldig takknemlig for en god familie med tett nettverk. Jeg kjenner mine kusiner og fettere godt og det er kjekt å se at neste generasjon treffes og trives sammen også :) Her er Amalie sammen med sin tremenning i regnet :) De koser seg. Jeg ser etterpå at jeg skulle kalt layouten for "ru" for det er det Amalie kaller Rut ;)
*alltid kjekt å være med dere Ingjerd*


Min søte lille Amalie
Denne layouten ble til ved en utfordring/konkurranse Maren ga meg og Eli. Min ble ikke godkjent *furte* men den hadde ikke blitt til hvis ikke Maren hadde utfordret. Så takk for utfordring Maren :)
(og hvis noen tror jeg furter så gjør jeg ikke det altså :P)

♥♥♥
ellers så er det høstferie og vi skulle vært på tur til Molde og Aure, men pga feber og sjuke blandt 3/4 av familien så holder vi oss hjemme.
Kjedelig å avlyse turen, hadde sett frem til å besøke familie og venner, men sånn ble det i år. Nå skal vi prøve å kose oss så godt vi kan hjemme. Håper vi snart er friske og raske så vi kan finne på noe kjekt i omerådet her.
Ønsker dere alle en god uke :)

11 kommentarer:

Evy-Kristin sa...

Åh, så koselig med felles scrappebursdag!! ♥ Tenk så heldige vi er som har en kreativ og super hobby som gir oss så mye - men som også gir oss mange nye bekjentskaper, der noen ender opp som skikkelig gode venner!!

Ha en strålende høstdag!

Eli sa...

Herlige Maren <3 og herlig layouter :) Gjør ikke noe at den ikke ble godkjent; lekker var den nå lell :) Var en kjempekos dag - tusen takk for at jeg fikk komme og dele den med dere!! KLEM

Ellen* sa...

Kjempefine layouter! Yummi farger på den øverste, og stilig med sirkelen.
Kjempekoselig bursdag forresten, og deilig mat. Håper dere er bedre nå!:o)

Hege sa...

Høres ut som en perfekt scrappebursdag! Nydelige Lo`er du har lagd. Som alltid!
Denne hobbyen vår er jammen helt super. På mange måter. Men mest fordi man blir kjent med så utrolig mange flotte mennesker man antaglig ikke hadde blitt kjent med ellers.
Ha en fortsatt nydelig onsdag.

Klem

Anne-Britt sa...

Så flotte LO'er du fikk laget. Jeg fikk ikke sett de skikkelig, men likte virkelig den øverste og bildet er bare så nydelig. Tusen takk for at jeg fikk komme på scrappefesten og takk for nydelig mat. Ha en fin dag.

Pauline sa...

Scrappebursdag hørtes fortreffelig ut!!
Fantastisk herlige sider du lager (fremdeles!), ritkig god bedring og en fortsatt god høst!!
Håper du er frisk til turen neste helg! :-)

Åse Marit sa...

Hipphipp- hurra og gratulerer med overstått bursdag!! Kjempefine sider du har laga! Likte den My bunny spesielt godt, enkel men samtidig heilt nok stæsj; veeldig fin!

Håper dokke blir friske og raske alle sammen snart!

Maren sa...

Nåååååmmmen! Marie da ! ♥
Jeg måtte le litt da jeg så du tenker på meg når du spiser epler og poteter..... haha :D

Jeg er superglad for at jeg kjenner deg, du er rett og slett fantastisk! :D

Juhu!

Maren sa...

Forresten så tror jeg at du fortsatt er furt for at jeg ikke godkjente oppgaven. Men du må bare lære deg å følge oppgavene mine først som sist. *fnis* Jeg skal holde dere i aktivitet gjennom hele papirfesten! HER SKAL DET PRODUSERES!!! :D :D

Anonym sa...

Høres ut som en koselig bursdag!

Fine lo'er, selvom den ene ikke ble godkjent av Maren.

AnkiS

Ania sa...

Tusen takk for en superkoselig bursdagskveld og jeg gleder meg sånn til helgen!! Håper du holder deg frisk til da! :) :)