søndag, juli 26, 2009

Feriejournaler :)

Nå har jeg laget fremsider, bundet sammen, tatt bilde og fått lastet opp bilder. Alt skjer i ferietempo og det er ikke særlig kjapt :P Første bolk av ferien var på Juleli II. Hytta til min tante og onkel om vi er så heldig å få låne :) Jeg føler meg veldig priviligert som får gi mitt barndoms paradis videre til mine barn. Bilder fra turen ligger på min profil på facebook. Her under er en side fra boken. Vi besøkte bl.a Karen Bit Velje sin klippeutstilling på Nyfossum på Blåfargeverket. Moro å få prøve å klippe og klipperiet ble da tekstboble i ferieboken :)Neste del av ferien gikk til Gran Canaria :) Et badeparadis fra ende til annen :) Bilder fra turen finner dere på min profil på facebook.Her er en side fra ferieboken. Moro å bruke scrap fra turen underveis.
Jeg ønsker dere alle god sommer fra mitt nye leketøy :)
..
Edit;
..
Tall for koselige meldinger :)
..
Svar til Anonym: Jeg lager albumene fra bunnen av. Jeg skjærer til en bunke ark i lettersize (8,5 x 11 inch) og binder sammen med spiral i ryggen når jeg kommer hjem med en "bind it all"-maskin. Forsiden lager jeg også når jeg kommer hjem siden jeg ikke kan printe ut så store bilder underveis på turen. Jeg har en liten miniprinter fra canon slik at jeg kan printe ut bilder underveis. Veldig moro :)
..
Svar til Niezapominajka; Jeg har to kamera. Et speilrefleks Canon EOS 400 D og et lite Canon kompaktkamera jeg ikke husker navnet på i farten. Er veldig fornøyd med begge. Jeg har hatt mitt speilrefleks i to år og i vår fikk jeg en aha opplevelse av de store da jeg virkelig begynte å utforske kamera. Det er utrolig moro å leke med de manuelle innstillingene. Og det blir mange bra bilder (og mange dårlige, he, he) og jeg lærer heldigvis hele tiden. Det lille kompaktkamera er med nesten overalt. Og det er også mange instilliger å leke med på det også.Det er veldig mange bra kamera å få kjøpt og det kommer nye kamera hele tiden, så jeg vet ikke noe om hvilken type kamera som er best ;) Jeg tror at uansett om du velger et kompaktkamera eller speilreflekskamera blir bildene bra om du leker med kamera. Mange har kamera uten å helt vite hva man kan gjøre med innstilligene. Bra verktøy er bare halve jobben.
Lykke til med kamerakjøp og med fotolek :)

15 kommentarer:

Ingjerd sa...

joho.
Eg var først.

Flott journaler. Neste år blir det nok sikkert du som blir Karen Bits etterfølger. Det e en kjempeflott utstilling. Alle som har anledning bør ta en tur på Nyfossum, Blaafareveværket i sommer for å se.

hilsen Ingjerd, som absolutt ikkje e innhabil

moniq sa...

åååh! du er bare råflink! Lekre bøker.. og jaggu fine minner!!

Maren sa...

Fantastiske albumer, gleder meg masse til å bla i de! :D

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Veldig flotte feriealbum du har laget, det var herlig å få titte i de. Du lager så flotte album fra reisene deres.
Ha en fantastisk uke.
Stor klem

Sonja sa...

Litt missunnelig på kor effektiv du er med feriebildene.... eg har bare fått mine inn på pc....

Kjempeflotte album, gleder meg til å se mer!!!

Unknown sa...

WOW!! For noen utrolig kule reisejournaler! Tusen takk for en super IDE!! Sånne må jeg ha også kjenner jeg!

Og for ett lekkert leketøy - jeg vil å ha sånn!!

Anonym sa...

Så fine!
Lager du de "fra bunn av?"

Polka sa...

Du er helt fantastisk flink!
Kan jeg be deg om et råd? Du tar så mange fine bilder.Hvilket kamera vil du anbefale å kjøpe?
Hvilket bruker du?
Jeg elsker å ta bilder:)Hittil brukte jeg et vanlig kompakt kamera. Jeg har drømt i flere år om et speilrefleks kamera.Nå kan drømmen gå i oppfyllelse :),det gamle kameraet har gått i stykker ;)
Jippi!
Blir veldig takknemlig om du svarer på det :)

Gladie sa...

Så flotte feriejournaler! Herlig å kunne skrive ut bilder underveis, da :) Tøft leketøy du har fått deg, grattis :D

Aquarell sa...

Kjempeflotte feriejournaler!
En mulig ide å gjøre med mine egne feriebilder, kanskje?
Ha en fin kveld.:D

Unknown sa...

Nydelige ferie journaler... :O)
Du e en mester på sånne album. Så smart å ha med seg en liten printer når man reiser, da kan man jo faktisk scrappe på kveldene. Trodde du laget de etter at du kom hjem, men skjønner nå at du lager de mens du er på reise... :O)

Ha en fortsatt god sommer, Marie... .O)

Anne-Britt sa...

Herlige feriejournaler du har laget Marie, er så imponert og gleder meg masse til å bla i de. Du er dyktig. Og grattis med nytt leketøy, fint bilde av deg ;) Ha en fin uke i Oslo

Polka sa...

Tusen takk Marie!

Elisabeth sa...

Kjempefine feriejournaler! Jeg trenger inspirasjon til mine, så jeg håper vi får se flere bilder også etterhvert ;)

Unknown sa...

Så flotte feriealbum. Du er bare så utrolig kreativ og virkelig en inspirasjon for oss andre.