lørdag, mai 09, 2009

Scrapping med snuppene og kos med kaninen :)

I går ettermiddag hadde snuppene besøk og vi scrappet litt.
Lydia sin scrappings:Lydia laget bakgrunn på bølgepapp med glimmermist, banglaavis, decopage og krakeleringsmaling. og slik ble layouten :)Amalie sin scrappings:Amalie syntes det var kjempestas å snurre stilken på rosene. Det var også gøy å grise med glimmermist og maling. Jeg har hjulpet litt med å peke og veilede, men hun har gjort alt selv. Her er Amalie sine layouter:
Kaninen fikk ett kutt i ene foten og måtte en tur til dyrlegen for å sy noen sting denne uken. Nå bor den inne i en pappeskehus og får masse kos og omsorg :)

Ha en fin lørdag :)

6 kommentarer:

Gladie sa...

Å hjelpes, som den jenta kan scrappe! Ser hun har hatt en flink lærer - men hun har definitivt drøssevis av talent også :)

_Kine sa...

Jentene dine er har skikkelig talent! Og stakkars lille kanin!

Eli sa...

Jentene er absolutt flinke scrappere ja - ingen tvil :) Kjempekjekt å se hva de lager. Stakkars vesle kaninen - men han får jo tydeligvis godt stell og masse kos, så da går alt så bra :) (kul bandasje forresten! Scrappes? *fnis*) Ha en kjempefin lørdag - kos dere masse! Klem

Anne-Britt sa...

Så flink snuppene dine er til å scrappe da. De er heldig som har en så flink mor til å hjelpe seg, men ser de har masse talenter selv også. Og stakkars lille kanin. Godt den får masse omsorg nå:) Digget bandasjen:) Klem

Polka sa...

Så flinke jenter,nydelige kort! Kanskje de kan gi meg et kurs ;)?
Du er en veldig flink mamma Marie!
Og god bedring til den lille kaninen.
Hilsen

Maren sa...

Så utrolig koselig at dere scrapper sammen Marie. :)