mandag, april 13, 2009

babyjakke

Jeg har strikket en babyjakke til Torebabyen :)
Jakken er strikket uten mønster og har vært ferdig en stund, men nå har jeg fått somlet meg til å ha på bilde og gjort den helt ferdig. Jeg er så glad i dette bilde av storebroren som holder lillebroren. "Sorebror skal passe på deg". Bildet er skrevet ut på T-shirt transfer, og så strøket på hvitt lerretsstoff før det er sydd fast på jakken. Hjerte er sydd på med moulinegarn og "love"-tag'en måtte jo bare være med :)
for å lese mer om bilder på stoff kan du lese min artikkel på papirgleder.
Ønsker dere alle en god uke :)


7 kommentarer:

Ellen* sa...

Så nydelig så nydelig!:o)
Og så smart med det åpne galleriet som du har laget deg! Sånn for flk som ikke er på scrappeforum og sånt for eksempel. Ha ei god uke, du óg! Klem, E*

Trine sa...

Kjempefin jakke! Nydelig med bildetagen!

Anonym sa...

Det var da to usedvanlige fine gutter!!:)

Jakken er bare nydelig den, Marie. Du er bare så flink-og snill som deler med oss som er mindre utstyrt på den kreative delen!!

Unknown sa...

Aldeles NYDELIG..., en ganske vanlig strikkejakke blir forvandlet til en skatt med dine små med kreative løsninger... :O)

Ønsker deg en fin uke!

Anonym sa...

..og da er jakken tatt i bruk:) Mye skryt:)

Linn sa...

Tar av meg hatten for deg og din kreativitet. Dette var nydelig!

ella sa...

Så artig med dekoren nederst på jakken!! :-) Hva har du brukt for å få et personlig bilde på jakken? Vet det finnes ark til å printe bilder på, som kan strykes på tekstiler. Men de jeg har vært borte i var av dårlig kvalitet. (Clas Ohlson).