mandag, juni 02, 2008

FERDIG med en album.... det skjer ikke så ofte...

I høst ble min bror ordinert til prest i den norske kirke. Jeg sa at han skulle få en album i gave fra dagen.... og somle somle somle.... nå er jeg ferdig :) Det er 22doble sider i boken Utenpå har jeg brukt stempel fra http://www.banglamarie.no/, RhonnaFArrer og LoveElise. Albumen er fra 7gypsies.

Jeg har kun brukt rød og blå H2O-maling i albumen og dekorert med svart gelroller og 0,5 svart penn. Her er noen av sidene inni boken. Jeg valgte disse fargene fodi de passer godt til kirken vi var i, og fargen på stolaene.Bakerst i boken har jeg en plastlomme med avisartiklene som omhandler ordinasjonen hans. Kjekt å ha alt på samme plass.Helt bakerst har jeg hatt en CD-konvolutt med en DVD med alle bildene fra dagen. Jeg var så frimodig at jeg spurte de to journlistene om jeg kunne få bildene fra dagen til privat bruk, og det fikk jeg :) Kjekt å ha noen proffe og flotte bilder. Dermed var det ekstra kjekt å jobbe med albumen siden bildene ble så bra!
Nå skal jeg ut i solen og male noen hagemøbler :)
Ønsker dere alle en god uke!

11 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Kjempestilig album, og så deilig å endelig være ferdig med det. Dette må han jo ha blitt kjempeglad for. Et godt minne for han og så kjekt at du har laget det til han.

Berit sa...

At det en dag ville komme et flott album tvilte vel Olav aldri på... og den som venter på noe godt venter aldri forgjeves ;)

Et kjempeflott album, og så heldig du var som fikk bilder fra fotografene!

Ha en fin dag med hagemøblene.. jeg skal bare sitte i mine jeg ;)

KLEM

Eli sa...

Kjempeflott album - det må virkelig være en flott gave å få :) Så kjekt med bilder fra fotografene og da! Det gjelder å tørre å være frempå og spørre ja :) Kos deg med malingen. Jeg skal egentlig beise terrassen men har hørt at man trenger beis til sånt noe - så må kanskje kjøpe først *ler* Sees på onsdag :) Klem, E

Anonym sa...

Åh, for et kjempeflott album!!!
Stilig og gjennomført og et supert minne til broren din da :D

Anonym sa...

For en bra gave ! Kjempeflott album !

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kjempe flott album du har laget til Olav. Jeg vet at det er knallflott for jeg har sett litt i det :)
Du er så flink atte.
Klem

Elisabeth sa...

heiiiiii
åå så fint album du har laget;)

ha en kjempe fin uke du også:)

klem fra elisabeth

Camilla G sa...

Så flott det ble! Gjennomført og flott, likte idèen med avisartiklene baki, sammen med bildene. Blir nok et kjært minne om dagen. Genialt å spørre om å få fotografenes bilder da, mine kirkebilder blir alltid så dårlige.

Åse Marit sa...

Så flott albumen blei da!! Veldig gjennomført og passande med blått og rødt. Tipper den kjem til å ligge framme i presteboligen..gler meg til å smugkikke:-) Kos deg i sola!

Aquarell sa...

Nydelig album, det blir nok satt stor pris på som minne fra den dagen.:D

S_U_F_69 sa...

Nydelig gave. Virkelig forsegjort som alt du lager :D