mandag, mai 09, 2011

vårmat

Først vil jeg takke for mange gode kommentarer til maleriet i forrige innlegg. 
*klem*
Jeg holder på med mange prosjekter på en gang, men har ikke noe å vise på bloggen enda, så da kan jeg inspirere dere litt i matveien isteden. Jeg har hvert år noen nye ingredienser jeg prøver å finne ut hvordan tilberede for å utvide smakssansen og kokkekunsten. En av fjorårets nykommere var dadler. Da i form av spansk tapasmat som stekte bacondadler (nydelig!!!). Nå har jeg begynt å utforske dem ustekt også. Her har jeg kuttet dadler opp i passe biter og hatt dem på speltrundstykke med brie, honning, valnøtter. Kan absolutt anbefales!!
 mange rundt meg har snakket mye om hjemmelaget knekkebrød, så det måtte jeg prøve. Her med bringebærsyltetøy fra Hervik. Nydelig!!!
 Første gang jeg smakte fersk mozzarella syntes jeg det smakte tamt og rart, men nå elsker jeg det. Fersk mozzarella med gode tomater, litt god olivenolje, salt og pepper og fersk basilikum. Sim sala bim supergodt!! 
Nå tror jeg at jeg må en tur på butikken.... ble reint sulten av å skrive om mat :P
Ha en fin solskinnsdag :o)

3 kommentarer:

Lene S sa...

Å kjære deg.....nå ble jeg bare litt skrubbsulten! Dette så utrolig godt ut! :))

Janne sa...

Åja, det så skikkelig godt ut!! Tror jeg må prøve dadler..

Aquarell sa...

Mmmmm, så godt det så ut... :)