tirsdag, januar 25, 2011

barn og garn

Storesnuppa har lært å strikke på skolen i år. Hun syntes det var vanskelig å få til for hun synes hun bare strikket feil. Jeg satte meg ned med henne for å se hva hun gjorde galt, og skjønte hva som ble feil. Hun strikket vrangmasker istedenfor rettmasker. Vrangmaskene var flott strikket så jeg lot henne strikke så mye vrang hun bare ville så hun ble trygg på å strikke vrang før jeg introduserte rettmaskene for henne. Nå strikker hun begge deler like bra. Artig måte å starte strikkingen på ;o)
Her strikker hun sjerf.  
 Jeg kjøpte noen gøye strikkepinner i Danmark for noen år siden. De er gode for henne å strikke med for spissen er spissere på dem enn på metallstrikkepinnene. -og så er de gøyere enn grå metallstrikkepinner. Jeg kjøpte en ny ladning med strikkepinner nå så minstesnuppa også kan få sine egne pinner. 
 Pinnene er fra Art Viva. 
♥♥♥
På barneforeningen jeg er leder lager vi for tiden luer. Ungene synes det er spennende å lage og de er flinke! En enkel måte å strikke på for de små. 
 Vi kjøpte strikkering på www.panduro.no
Ønsker dere alle en kreativ uke :o)

12 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Så flinke de er;) Sånn er d når de har en sånn kreativ og flink mor;)

Tove sin strikkeside sa...

så flinke barna på foreningen er. Det var en helt ny variant å starte med vrangmasker først. Det blir spennende å følge med hva slags masker hun etterhvert går løs på

hanne sa...

Flink hun er! Gørrtøffe strikkepinner, takker for link - skal inn og myse litt nå! Her har jentene såvidt begynt å strikke litt..Klem

Annette Thygesen sa...

Så flinke jentene er, men så har de en flittig mor å lære av også. Herlige strikkepinner!

Anne-Britt sa...

Artig at hun begynte med vrang da, det er jo mye vanskeligere enn rett, men kjekt nå at hun kan begge deler. De strikkeringene er jo bare så praktisk. Skal bli kjekt se luene ;) Ha en fin tirsdags kveld.

Heidi sa...

Kule strikkepinner!! De "maskinene" barna strikker med virket spennende...hva heter det? Er det lett?

Elisabeth Helland sa...

Altså, jeg kan godt låne deg en ukes tid..... jeg vil også lære meg en gang for alle å strikke, og Victoria spør om jeg kan lære henne....veeeel, jeg kan bare det som heter rett? eller var det vrang?....husker ikke forksjellen en gang......hehe....kule de strikkeringene.....er det liksom litt sånn som "vi også får til??"
ha en fin fin dag, kleeeeeem

duBedåre sa...

Så gøy at lillejenta følger i dine fotspor! Hun blir nok en habil strikker raskere enn du aner, og vips er garnlageret ditt truet... (o:

Herlige strikkepinner, forresten! Hm, er en liten jente på 34 år for gammel til å ønske seg sånne? (o:

Beatemor sa...

Så herlig det er at barna også vil begynne å strikke. Husker selv at jeg også begynte å strikke før jeg begynte på skolen. Sterkt inspirert av mamma :-)

Ania sa...

Utrolig gøy, og de pinnene der var kule og søte! :)

Frihet sa...

Hei
Legger meg til som følger, her inne var det mye fint!!

Ha en folott dag!

Anonym sa...

Kjære Lydia,

så flink du er blitt til å strikke. Kanskje du kan lære meg det ;)

klem fra Anette.