onsdag, juni 23, 2010

kunstbutikk på bryggen

Moe
Udd
Tollefsen
mellom "bryggen handel" og "Knut Skurtveit" er en gang innover. På venstre side et lite stykke innover i passasjen ligger butikken til Marianne Moe, Maria Udd og Siri Tollefsen.
Lekker butikk i nydelige nostalgiske omgivelser
Maria på jobb i butikken :)
litt bilder fra butikken;


Maria og Siri deler atelie på USF Verftet, og av og til når jeg er på jobb for Maria så treffer jeg på Siri. I går var det ekstra kjekt å være på jobb for da drev Siri på med silketrykk. Kjekt å se hvordan putene hennes blir til.
-så er du i Bergen i sommer så anbefaler jeg å ikke bare se Bryggen på utsiden, men å gå innover gangene. Mange små og koselige butikker. "Moe, Udd og Tollefsen" tilstreber å ha butikken åpen hver dag i sommer og du vil treffe på Marianne, Maria eller Siri.
God bergenssommer :o)

3 kommentarer:

Ellen* sa...

Veldigveldig kjekk butikk! Nesten så jeg begynner å sikle...;o)
Så utrolig artig det må være å jobbe i det kreative miljøet på Verftet! Heldig du:o)

Hege sa...

Du lager så flotte innlegg om Bergen!! Og det er faktisk mye takket være dine innlegg og bilder fra byen som gjør at vi gleder oss ekstra mye til å dra dit!! Og jeg skal gå i smugene jeg!! Bare synd du ikke er i byen da...!
Såg en del fine ting på bildene der jeg kunne tenkt meg ja!

elin sa...

Hei.

Det var utrolig artig å komme over denne bloggen. Du strikker mye flott, selv så syr jeg mest, men strikker og hekler litt innimellom.

Det morsomste er dette innlegget, jeg har ikke vært så heldig å kommet meg på denne butikken. Siden jeg bor nordpå går det år i mellom hver gang jeg er i Bergen. Siri, i dette innlegget er mitt søskenbarn, henne er det mange år siden jeg har truffet, så det var skikkelig morsomt å dumpe borti denen bloggen.

God sommer til deg og lykke til med minkingen av garnlageret.

Hilsen Elin fra Narvik