lørdag, mars 13, 2010

kluter, kluter og mere kluter

Disse kjøkkenklutene har jeg lovet min mor. Hun skal ha dem på basar til inntekt for normisjon og sykehuset i Okhaldunga. Nå er jeg snart ferdig med det antallet jeg har lovet henne og skal hive meg over kjøkkenbytteklutene. Jeg kommer til å tenke litt ekstra på den jeg strikker til mens jeg holder på. Synes det er koselig :o) - jeg ryddet i kjøkkenskapet i dag og fant ut at jeg har flere kluter enn jeg trodde, men jeg har ikke mange fine kjøkkenhåndkler. Jeg har en hylle til med kjøkkenhånkler, -flekkete, hullete og kjiipe kjøkkenhånkler. Tror det må bli en endring på...
Den nest nederste kluten fikk jeg i posten i går av Kathrine, en barndomsvenninne som jeg har truffet igjen på nett de siste årene. Tusen takk for klut, chai og kort Kathrine *klem* . Kjempeflott farge og myk & god :o) Gleder meg til å bruke den. Det kommer en pakke din vei om litt, men jeg må bare få ferdig noe annet som også skal med ;o)
Jeg ønsker alle dere som leser bloggen min en god helg :o)

5 kommentarer:

anne k. sa...

Disse klutene er bare helt fantastisk herlige!!! Og de nydelige fargene.
anne k.

Mette sa...

Sat og strikka på kjøkenklutar i 100% silke og surfa rundt frå blogg til blogg. Då var det kjekt å finna desse nydelege klutane.

Moan sa...

Flotte kluter!
Jeg har fått litt sansen for hjemmestrikkede kluter... :-)

Anonym sa...

Mitt kjøkkensskap er hverken så ryddig eller så fargerikt. Veldig kjekt å ha truffet deg igjen på nettet.
Ha ein fin dag
Kathrine- fra Bru

Elisabeth Helland sa...

du, de kjøkkenklutene dine ser jo ut som om de er ALT for fine til å brukes....hihi.....virkelig inspirerende og flott