fredag, september 25, 2009

Et lite livstegn

Jeg er her og jeg har det bra. Det har vært veldig travelt de siste ukene så dagene har gått i ett med hverdagslige ting. På onsdag var bergensdamene på scrappings i huset til min bror og Ole Magnus. Takk for lånet av sted :) Jeg fikk scrappet en side av høstens grøde. Dette er noen av plommene som kom på "Lydiatreet".Min far har saget og snekret en morsom leke til jentene. Det må være tre stykker for å spille. Poenget er å få ballen fra ett bestemt hjørne til et annet. Det er en labyrint ballen må gjennom og det er hull i bunnen noen plasser der ballen kan dette gjennom. Nå gjenstår bare å male den så den tåler å stå ute, men det regner og regner så den blir ikke tørr på en stund....
Ønsker dere alle en kreativ helg :)

5 kommentarer:

Eli sa...

Det var så bra at du fikset til treff på onsdag! Hadde ikke blitt riktig liksom å ikke treffe dere. Snille broren din og han andre (som jeg ikke husker navnet på engang *rødme*) som lot oss få være der. Og ÅH så kul morfar da!! Så utrolig gøy med sånn leke!! Jeg vil gjerne komme og ha det gøy sammen med dere altså *knis* Ha en god fredagskveld Marie og kos dere masse i helgen. Klem

Anonym sa...

Så koselig det var på treffet på onsdag, og takk til din bror og han andre (som ikke jeg heller husker navnet på) for lån av hus. Det spillet til jentene så kjempegøy ut. Så heldig de er som har en morfar som kan lage det til de.

Ann-Kristin

Ania sa...

Tusen takk for treffiksing!! Og OI så kjempekult! All honnør til morfaren som fikser og står på for jentene sine :D

Åse Marit sa...

Så fiin den sida blei! Herlege haustfargar! Satt meg ned med litt scrapping ein dag og merka at eg var heilt utav det. Då er det alltid smart å ta seg ein tur inn på bloggen din:-)

Går mest i sying her for tida. Har funne ut at eg ikkje kan rote utover alle hobbytinga på ein gong, for plutselig er det slutt på energien og alt er bomba:-)

Det spelet til jentene såg veldig artig ut..kreativ og flink morfar dei har! Takk for helsing gjennom Olav i går forresten!

Ha ein gooood søndag!

Anne-Britt sa...

Lo'en din ble bare så superflott. Og så søtt et bilde :)

Så flink din far er som har snekret det kjekke spillet. Har alltid syntes sånt er kjekt. Stig fikk sånt spill på mobilen og det er flittig brukt. Det kommer nok til å bli populært, prøver det gjerne :) Ønsker deg en fin kveld videre.