torsdag, januar 22, 2009

Jeg har en glede :)

I dag har jeg vært på scrappetreff hos Vibeche sammen med noen andre glade scrappevenner. Vi skravlet, scrappet og spiste god lunch. Da jeg hentet minstesnuppa i barnehagen etterpå hørte vi på Sofie Børud i bilen og jeg ble så glad og jeg kjente at "Ja jeg har en glede". Ikke bare fordi jeg har en god familie, men jeg har venner som gjør meg glad :) Her er ett utdrag fra teksten:

Jeg har en glede
mange har sakt de kan se det
...
mamma og pappa elsker meg
jeg har en søster som er kjempegrei
Jeg er så heldig
og det er ikke tilfeldig
alle omkring meg gjør meg glad
derfor har jeg det kjempebra
jeg har en glede
...
Det er godt å ha noen venner
som er glad i hele meg

Her er layouten jeg scrappet hos Vibeche i dag. Bildet er av Amalie som gir elefanten penger. Det var en stor opplevelse å treffe på to elefanter langs veien i Bangladesh :)
...
I går var jeg på Magdalena kafe i KongOscarsgate sammen med en venninne jeg ikke har sett på mange år. Det var koselig, kjekt og inspirerende å treffe henne igjen :) Og på Magdalena Kafe har de så flotte krus og tallerker!!! En kafe jeg anbefaler :) Veldig veldig koselig sted i hjertet av Bergen :)

og på vei til kafeen gikk jeg forbi kontorlokalene til Barnas Katedral. Så utrolig flott dekorasjon utenfor vinduet! Og lokalet virkelig innbyr til å komme inn og slå av en prat. Et flott sted! Det er så mye vakker kunst rundtomkring. Og jeg blir superinspirert *knis*
...jeg er skikkelig kriblehode for tiden... og det resulterer i mye rart. Nå har jeg meldt meg på sykurs for å lære mer om hva fantastisk man kan gjøre med symaskinen. Men nå skal jeg sy noen kjoler til og en svart kåpe til meg selv :)
Ha en god kveld :)

9 kommentarer:

Gladie sa...

Du e bare så herlig Marie, kjenner gleden din smitter over :) Tusen takk for at du deler - og lykke til med syinga! *klem*

Ellen* sa...

Skulle si omtrent det samme:o) Du utstråler både glede og kreativitet! Så glad jeg har blitt kjent med deg!! Gleder meg til å se nye plagg! *klem*

Jonna sa...

For en nydelig LO! Lekkert pyntet, spesielt med sommerfuglene. Liker også at du bruker håndskrift. Ha en fin dag!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Åååå vennen du er bare så nydelig.
Jeg kjenner også en herlig glede med disse gode venninnene som jeg har fått igjennom scrappingen. Og jeg er så takknemelig for at jeg har en så god venninne i deg.
Du er bare super og gir meg så mye glede :)
Tusen takk for en koselig dag sammen med deg.
Den layouten var bare helt nydelig
Kos deg vennen
Klem

Rasofiel sa...

Jeg elsker bloggen din :) du lager så mye fint :)

Eli sa...

Du er herlig Marie - og ja det er helt sant; det er en helt spesiell glede i det å ha venner, og åh så mange flotte venner denne hobbyen gir! Takk for i går, og det var inspirerende å sitte ved siden av deg - var jammen på tide ;) :) KLEM

Unknown sa...

Hei Marie!
Jeg er helt enig med de som har skrevet over meg; du utstråler en varme som kommer rett gjennom cyberverdene og frem til de som leser bloggen din. Jeg kjenner deg ikke personlig, bare som en cybervenn(det begynner å bli noen år)men jeg merker veldig godt at du er et meget varmet og godt medmenneske.

Ønsker deg en kreativ og god helg, og lykke til med kåpesyinga!

xoxo

Marianns papirgleder sa...

Hei! Du har ein flott blogg, det er alltid spennande å sjå kva du har, kosar meg kvar gong eg er inne og ser på den! Har lagt igjen ein award til deg!

Anonym sa...

Hei Marie -
dumpa innom denne sida di og glad er eg for det!!!
Vart "Børud-glad"!!!!!!!
Går i Norkirken, ven med vener av din bror Olav.
IMPONERT over alt du og dine lagar!
inspirert til å vere kreativ igjen eg og etter litt dvale.
Kva lim nyttar de til scrapping?? lagar ein del kort - men finn ikkje lim som eg likar.. Prøvd litt ulikt no. Ender opp med limputer og dobbelsidig "tape". Men tek gjerne imot ekspertråd!!!
God helg videre - og TAKK for at du har denne bloggen!!!
Vennleg helsing Kari Anne