mandag, juni 04, 2007

STOOOOORE STEMPLER

Jeg fikk visst en kasse med stempler i dag :) denne gangen STORE stempler av de samme journaling-stemplene jeg postet natt til lørdag. Disse stemplene passer godt på scrapbooksider; mens de som er litt mindre passer best til minialbum og kort. Det finnes ingen regler selvsakt *humre* men disse er ihvertfall større. Stemplene er å finne på www.banglamarie.no/stempel
Lydia, min datter, har fått designe et eget stempel. Dette er foreløpig ikke til salgs; men jeg viser det som stolt mor ;) Hun fikk vise det i barnehagen i dag og var VELDIG stolt over å ha et stempel som hun har designet helt selv.7 kommentarer:

Kjersti sa...

gosj for noen lekre stempler! Og jeg kan tenke meg det var ei som var stolt da hun fikk egenprodusert stempel - knalltøft var det også :D

Sonja sa...

Kjempe fine stempel du har laget, det blir spennende og følge med hva du lager fremover. Artigt at du gir oss norsk-produsert scraappe utstyr!! Stå på videre!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Igjen Gratulerer så mye med de nye store stemplene og ikke minst Lydia stempelet :)
Jeg sitter her hjemme nå i kveld og scrapper litt og selvsagt har jeg da planer om å bruke en av de STORE stemplene som jeg har vært å skaffet meg i dag :)
Tusen takk vennen du er bare så herlig. Hils Lydia igjen og si at jeg bare elsker stempelet hennes og Sandra var selv superivrig på å ville lage et selv ;)
Klem

Anne Marit sa...

Oi oi oi - allerede !
GRATULERER !!! :) :) :)

Lene S sa...

Ja da må jeg jo bare inn å bestille da! ;o) Så moro Marie! :o)

hanne sa...

Så moro, Marie! Tenker du er stolt! Herlige stempler! Falt for blomsten, jeg!

Anonym sa...

Gratulerer! Flott med egen designede stempler. Og flott at du kan gjøre noe på tross av ME.
(har fått diagnosen selv...)